ハヤトウリの浅漬け

Recipe No.95

Pickled Chayote

Total Time10 mins
Course: Side Dish
Keyword: Chayote, Dried Kelp
Servings: 4 people
Author: Amelie

Ingredients

  • 1 chayote/隼人瓜/佛手瓜
  • 1 Tbsp dried salted kelp/塩昆布/盐昆布
  • little salt/塩/鹽

Instructions

  • Peel chayote and remove the seed. Cut lengthwise and slice thinly. Sprinkle salt and knead. Leave for 10 mins. Rinse with water and completely drain.
  • Add the rest of ingredients and mix well. Leave for another 10 mins before eating.

関連記事

  1. ほうれん草とコーンのバター炒め

  2. ほうれん草としめじの味噌汁

  3. 豚とナスの味噌炒め

  4. キャベツの胡麻和え

  5. がんもどき巾着

  6. ゆりの根チーズ焼き

  1. この記事へのコメントはありません。

  1. この記事へのトラックバックはありません。