簡単!たらと大根の煮つけ

ほんわか優しい味付けでほっとする味です。

Recipe No.3

Cod fish and radish stew

Total Time20 mins
Servings: 4 people
Author: Ayana

Ingredients

  • 1/2 radish/大根/白蘿蔔/白萝卜
  • 400 g cod fish/タラ/鱈魚 fillet
  • 1.5 tsp fish broth powder/粉末だし/木魚粉
  • 3 tbsp soysauce/醤油
  • 2 tbsp sweet sake/みりん/味醂
  • 2 tbsp sake/酒/清酒
  • water/水

Instructions

  • Cut radish and cod fish into cube, almost 4-5 cm
  • Put radish cubes in the pot and pour water to cover them
  • Boil for 10 min
  • Put cod fish fillet and seasonings in the pot and boil by the radish get soft

関連記事

  1. 豚とキャベツのみそ炒め

  2. 鶏と大根の甘辛煮

  3. きゅうりとわかめの酢の物

  4. きゅうりのキムチ和え

  5. 豚の角煮

  6. レンコンはさみバーグ

  1. この記事へのコメントはありません。

  1. この記事へのトラックバックはありません。