簡単!たらと大根の煮つけ

ほんわか優しい味付けでほっとする味です。

Recipe No.3

Cod fish and radish stew

Total Time20 mins
Servings: 4 people
Author: Ayana

Ingredients

  • 1/2 radish/大根/白蘿蔔/白萝卜
  • 400 g cod fish/タラ/鱈魚 fillet
  • 1.5 tsp fish broth powder/粉末だし/木魚粉
  • 3 tbsp soysauce/醤油
  • 2 tbsp sweet sake/みりん/味醂
  • 2 tbsp sake/酒/清酒
  • water/水

Instructions

  • Cut radish and cod fish into cube, almost 4-5 cm
  • Put radish cubes in the pot and pour water to cover them
  • Boil for 10 min
  • Put cod fish fillet and seasonings in the pot and boil by the radish get soft

関連記事

  1. 大根とこんにゃくの煮物

  2. 切り干し大根のサラダ

  3. トマトと塩昆布のサラダ

  4. ほうれん草とコーンのバター炒め

  5. もやしのナムル

  6. きくらげと卵の炒めもの

  1. この記事へのコメントはありません。

  1. この記事へのトラックバックはありません。