簡単!たらと大根の煮つけ

ほんわか優しい味付けでほっとする味です。

Recipe No.3

Cod fish and radish stew

Total Time20 mins
Servings: 4 people
Author: Ayana

Ingredients

  • 1/2 radish/大根/白蘿蔔/白萝卜
  • 400 g cod fish/タラ/鱈魚 fillet
  • 1.5 tsp fish broth powder/粉末だし/木魚粉
  • 3 tbsp soysauce/醤油
  • 2 tbsp sweet sake/みりん/味醂
  • 2 tbsp sake/酒/清酒
  • water/水

Instructions

  • Cut radish and cod fish into cube, almost 4-5 cm
  • Put radish cubes in the pot and pour water to cover them
  • Boil for 10 min
  • Put cod fish fillet and seasonings in the pot and boil by the radish get soft

関連記事

  1. チーズちくわ

  2. コールスロー

  3. 大根の味噌焼き

  4. 豚とほうれん草の炒めもの

  5. 豚とキャベツのみそ炒め

  6. キャベツのツナ和え

  1. この記事へのコメントはありません。

  1. この記事へのトラックバックはありません。