えのきの醤油煮

Recipe No.90

Enoki Soysauce Stir Fry

Total Time10 mins
Course: Side Dish
Keyword: Enoki
Servings: 4 people
Author: Amelie

Ingredients

  • 1 pack mushroom(enoki)/えのき/金菇/金针菇

Seasonings

  • ¾ Tbsp soysauce/醤油
  • 1 Tbsp sweet sake/みりん/味醂
  • 1 Tbsp vinegar/酢/醋

Instructions

  • Cut roots of enoki. And cut further into 1inch long.
  • Put enoki in a pan and add the seasoning. Stir fry and simmer until most of sauce evaporated.

Notes

Can be stored in a closed container and stored in the refrigerator for 3-4 days. 
 

関連記事

  1. 豚とほうれん草の炒めもの

  2. ほうれん草とコーンのバター炒め

  3. キャベツの胡麻和え

  4. 豚とナスの味噌炒め

  5. オクラの塩昆布和え

  6. ほうれん草としめじの味噌汁

  1. この記事へのコメントはありません。

  1. この記事へのトラックバックはありません。