オクラの胡麻和え

Recipe No.109

Okura Sesame

Total Time10 mins
Servings: 4 people
Author: Amelie

Ingredients

  • 10 okura/オクラ/秋葵
  • 2 tbsp sesame/ごま/芝麻 toasted and ground
  • 2 tsp sweet sake/みりん/味醂
  • 1 tbsp soysauce/醤油

Instructions

  • Remove crown of okra and boil them for at least 2 mins or longer if using larger ones. Drain and cut into half.
  • Mix the rest of ingredients in a bowl and finally add the okra. Mix it well to properly coat the okra.

Notes

It is best to not overcook the okra for better outcome. 

関連記事

  1. 切り干し大根のサラダ

  2. きゅうりとちくわの胡麻和え

  3. キャベツの塩昆布和え

  4. キャベツときゅうりの酢の物

  5. しいたけの味噌汁

  6. 牛肉と野菜のみそ炒め

  1. この記事へのコメントはありません。

  1. この記事へのトラックバックはありません。